streep.jpg
 
 
PHOTO-2018-10-25-23-12-03 kopie.png

Straffe HR consultancy

Straff begeleidt KMO’s en bedrijfsleiders in het zoeken en houden van geschikt personeel. Waarom? Omdat ook jij wil groeien met je bedrijf. Zonder groeipijnen, mét een aantrekkelijk personeelsbeleid. Omdat je weet dat HR-ervaring de doorslag geeft bij het zoeken, vinden en houden van je ideale medewerker En omdat je meer tijd wil om te focussen op wat je best kan en liefst doet: ondernemen.

Talent recruiter & manager

Straff, dat is Nele De Man. Licentiaat Handelswetenschappen met ruim 10 jaar ervaring als talent recruiter en talent manager in een gerenomeerd rekruteringskantoor. Bovenal is Straff een keuze voor een persoonlijke HR-aanpak, aangepast aan jouw uitdagingen en specifieke situatie.

Efficiënt, eerlijk en ervaren

Efficiënt, eerlijk en ervaren: in een rechtstreekse relatie zoals die met je HR consultant hou je van open communicatie en flexibele oplossingen. Straff helpt je met personeelsadvies, HR in functie van een concrete vacature of consultancy voor onbepaalde duur. Welke optie je ook kiest: de samenwerking is altijd recht door zee en doelgericht.

HR-consultancy op maat

HR consultancy op maat is een pure individuele aanpak. Waarom? Omdat geen enkel bedrijf gelijk is. Omdat jouw noden anders zijn dan die van een collega-bedrijfsleider. Omdat je bedrijfscultuur anders is. Omdat je potentiële werknemers anders zijn. Door klantgericht te werken geniet je van een specifieke aanpak op maat van jouw vraag.

Interesse in Straff? Laat snel iets weten!